KookJij

Top 10 recepten

  1. Bij het sorteren van de boekenkast kwam ik een oude gele ringband tegen waar ik in lang vervogen tijden recepten om ooit nog eens te maken recepten ontdekt... Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 4 personen en de bereidingstijd is circa 35 minuten. Het afkomstig uit Nederland, uit de Europese keuken.
  2. Zelfgebakken oliebollen met appel en rozijnen mogen met de jaarwisseling natuurlijk niet ontbreken. Een ideaal recept voor oud en nieuw of op oudejaarsavon... Dit recept is afkomstig uit de Hollandse keuken met een bereidingstijd van +/- 60 minuten en het is voor zo'n 35 personen.
  3. Gevulden eieren zijn bijna niet weg te denken tijdens een feestje of lekker hapje bij de borrel. Hierbij diverse variaties voor heerlijk gevulde eieren. Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 4 personen en de bereidingstijd is circa 20 minuten. Het afkomstig uit Nederland, uit de Europese keuken.
  4. Deze Babi pangang wint het van de Chinees op de hoek, althans, dat vinden wij. Pas het aan naar eigen smaak, dus blijven proeven! Dit recept is afkomstig uit de Oosterse keuken met een bereidingstijd van +/- 60 minuten en het is voor zo'n 4 personen.
  5. Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak. Dit recept is afkomstig uit de Europese keuken met een bereidingstijd van +/- 20 minuten en het is voor zo'n 4 personen.
  6. Heerlijk zoete worteltjes met een lekkere bite. Dit recept is afkomstig uit de Amerikaanse keuken met een bereidingstijd van +/- 20 minuten en het is voor zo'n 4 personen.
  7. Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 4 personen en de bereidingstijd is circa 180 minuten. Het afkomstig uit Indonesie, uit de Oosterse keuken.
  8. Een heerlijke zelfgemaakte erwtensoep. Genieten in de herfst en winter! Dit recept is afkomstig uit de Hollandse keuken met een bereidingstijd van +/- 120 minuten en het is voor zo'n 4 personen.
  9. Een heerlijke stoofschotel uit de tajine. Dit recept is afkomstig uit de Hollandse keuken met een bereidingstijd van +/- 60 minuten en het is voor zo'n 4 personen.
  10. Weer is wat anders, zeker het proberen waard. De bereidingstijd in ongeveer 30 minuten en is voor circa 4 personen. Van origine komt het uit China.

Nieuwsbrief aanmelden

Laatste reacties

  1. Wilmie Willemse
    Hoi Els, sorry dat ik niet eerder reageerde maar er waren (zijn) problemen met mijn pc. Leuk dat je dit...
    Recept: Runderstoof met cantharellen en abrikozen
  2. Els Meeuwsen
    Hallo Wilmie, dit is het geworden en wat was het HEERLIJK. ...
    Recept: Runderstoof met cantharellen en abrikozen
  3. Els Meeuwsen
    Hallo Wilmie, dit is het geworden en wat was het HEERLIJK. ...
    Recept: Runderstoof met cantharellen en abrikozen
  4. Els Meeuwsen
    Staat nu lekker te pruttelen. ...
    Recept: Runderstoof met cantharellen en abrikozen
  5. Els Meeuwsen
  6. Els Meeuwsen
    Wat een lekker idee met Ras- el -Hanout te gebruiken. Ik ga deze zeker maken en laat je weten hoe...
    Recept: Runderstoof met cantharellen en abrikozen
  7. Harry Löhr
  8. Lidy Berkx
    Dankjewel Harry, gezond en lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dankjewel voor je reactie. Groetjes Lidy....
    Recept: Makkelijke Rendang van Project Gezond
  9. Harry Löhr
    Simpel maar ooooohhh wat is dit lekker :-)...
    Recept: Makkelijke Rendang van Project Gezond
  10. Harry Löhr
    Wij hebben deze onlangs gemaakt, maar oh oh oh, wat is ie lekker! Zeker een aanrader dit!...
    Recept: Pittige Indische rundvleesstoofpot ook voor slowcooker
  11. Harry Löhr
    Volgens de site van Jumbo hebben ze het wel, maar is Klop-fix niet een alternatief? Wellicht bereik je daar het...
    Recept: Cognactaart
  12. Lidy Berkx
    Dag Els, heel fijn om te horen, dat het gesmaakt heeft. Fijne Paasdagen , groetjes Lidy....
    Recept: Varkenshaas met mango en perfect geroosterde aardappeltjes van Petra.
  13. Els Meeuwsen
    Hallo Lidy, gister dit gerecht gegeten en het is herhaling vatbaar. Heerlijk!!. Gr. Els...
    Recept: Varkenshaas met mango en perfect geroosterde aardappeltjes van Petra.
  14. Jeanette
    Mijn moeder maakte vroeger altijd een cognactaart met Klop Klop. Ben op zoek geweest naar Klop Klop, maar heb het...
    Recept: Cognactaart
  15. Els Meeuwsen
    Lekker maar wel 1 op1 gekopieerd. Het zou leuker zijn er een eigen verhaal te maken. Succes met je recepten,...
    Recept: Geroosterde honing en rozemarijn aardappeltjes